Tuesday, 20 July 2010

ucapan ulangtahun kelahiran dari sistem..buatku tersenyum di pagi hari..

Pagi2 log in kat sistem. pelik ada bunga2 kat atas gambar aku. bila perhati betul2 rupanya sistem bagi ucapan selamat ulang tahun kat aku. hehe..tersenyum sorang2 kejap.

 Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Kelahiran
semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki

ups! hari ini terlambat 2 minit la pulak. ade perkara yang x dapat dielakkan. bukan sengaja yer. hehe.. dan bukan selalu. tak sangka lak tempat keje aku ni sistemnya boleh 'detect' hari lahir pekerja. bagus..bagus.
Hari ini juga hari lahir adik bongsu dan ayah kami. iye...kami bertiga berkongsi tarikh lahir yang sama!!  ^-^

6 comments:

asilahkassim said...

muka sangat nerd ok
anyway, happy birthday (belated)

hadiah birthday ko ialah:
aku akan tinggal kat putrajaya (tak sure akan posting tmpt lain ke), so lepas ni boleh lah kita hang out sesama, like old time :-)

~lina talib~ said...

gmbr pasport..mmg ler nmpk gitu..haha..tq..turun bbb k..

b a r | n e said...

happy birthday! semoga dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik :)

~lina talib~ said...

aminn...thank you sis! :D

blueCITY® said...

salam,

selamat ulang tahun walo dah lambat, heheheh
semoga diberkati allah selalu. amin

~lina talib~ said...

Amiinn..thx sis! :D