Friday, 31 December 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


baru je nak log out facebook, dapat notification, "Siti Norina Bt Omar posted on your wall". ternganga kejap  :-0 ups!  :)  (nasib xde sape perasan) baiklah cik noi..

1) Jadi Followers eqbalzack.com - dah jadi follower
2) Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU" - sudah buat entri
3) Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com. - banner kat atas tu
4) Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu. - wantie
5) Tinggalkan link anda pada entry ini. - selesai sudah..ooyeaayyy!!

2 comments:

fyziviruss said...

oooo btl ker

~lina talib~ said...

kawan tag, kita buat aje..hehe