Tuesday, 24 August 2010

memo oh memo..

Assalamualaikum wbt

Baru2 ni kami dapat surat cinta memo dari bos pentadbiran.hehe..biasalah memo tentang penggunaan intenetlah.apalagi..

Memo kali ni ada extra point. Kelakar ada, rasional pun boleh la juga. Antara isi-isinya :-
1) Penyalahgunaan Kemudahan Intenet Dalam Waktu Kerja
2) Berpolemik Mengenai Hal Politik Dalam Waktu Kerja
3) Bercerita Mengenai Hal-hal Peribadi Kakitangan Lain.

Point yang ke3 tu cam kelakar sikit. Camtu pun boleh ke? Mulut orang boleh ke kita tutup? Tutup boleh tapi kena penampar lak kang..haha..



Pc aku memang mengadap ke arah luar maksudnya belakang aku memang tempat orang lalu lalang, ke depan ke belakang. (tempat aku kat tengah2,ok) sangat x best! Yang best dekat dengan pintu.hehe..waktu balik kejap dah hilang, pintu dekat la katakan..  Disebabkan pc ngadap arah orang lalu lalang, aku pula salah seorang yang asyik dengan intenet.(bukan aku sorang je tau..RAMAIII)


nampak x pintu tu?

Mustahil la bos2, staff2 yang lalu lalang ke depan ke belakang x perasan ‘kerja’ kami. Nak buat camna bos..keja saya dah siap. Bos tengok la meja saya ni. Kosong bos.bersih!

tray kosong

2 comments:

fyziviruss said...

xstategi lgsung tempat nie

~lina talib~ said...

huhuhu..kan..kan..