Friday, 1 April 2011

lamanyeee!!

fuhh! fuhh! fuhh! aiseyyy..bersawang dah blog aku! hehe
Assalamualaikum semua!!
Lamanye aku x tulis entri baru. Bukan xde entri nak tulis tp xde kelapangan yang betul2 lapang.

1 APRIL 2011

Selamat Hari Lahir Ainin Sofiya!


Inilah die besday girl 1 April kat rumah kami. Anak pompuan pertama kakak aku, cucu pompuan pertama mak ayah aku, cicit pompuan pertama tok opah aku, anak buah pompuan pertama kami adik beradik. semua yang pertamalah. Acik ina doakan semoga sofiya berjaya dunia akhirat. aminnn...

Aku ingat lagi masa 1 April 2003. Aku dapat masej dari adik, katenye nyah(panggilan kakak aku, anak ke2) dah bersalin. aku leh lak reply, ni betul2 ke main2? ke APRIL FOOL? kehkehkeh..


p/s : peace no war!

1 comment:

fyziviruss said...

selamat hari jadi sofia